Cartofi unguresti

de MotanLaOale in Mancaruri de legume, 24 Feb 2013 | 19976 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 2 cepe
  • 50ml ulei
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • piper sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi unguresti:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.

Cand sunt fierti se lasa sa se raceasca, se curata si de taie cuburi.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa, se presara sare, piper si boia si se caleste 3-4 minute.

Se adauga si cartofii fierti si taiati si se amesteca usor pentru a nu se sfarama.

Se mai tine pe foc 8-10 minute amestecand in continuu usor.

Se gusta de sare si iuteala si este gata.

Se poate consuma ca atare sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi unguresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]