Cartofi unguresti

de MotanLaOale in Mancaruri de legume, 24 Feb 2013 | 17931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 2 cepe
  • 50ml ulei
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • boia de ardei iute
  • piper sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi unguresti:

Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare.

Cand sunt fierti se lasa sa se raceasca, se curata si de taie cuburi.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa, se presara sare, piper si boia si se caleste 3-4 minute.

Se adauga si cartofii fierti si taiati si se amesteca usor pentru a nu se sfarama.

Se mai tine pe foc 8-10 minute amestecand in continuu usor.

Se gusta de sare si iuteala si este gata.

Se poate consuma ca atare sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi unguresti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu cheddar si ceapa verde