Cascaval Delaco pane

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2016 | 2896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • apa minerala
  • cascaval Delaco DeSenvis
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval Delaco pane:

Se bat cele 3 oua cu praful de sare si piperul, se adauga faina si putina apa (cca. jumatatea unei cani de 250 ml).

Dupa ce ne asiguram ca aluatul este indeajuns de gros incat sa obtinem o crusta frumoasa cascavalului.

Dam prin aluat feliutele de cascaval apoi le punem la prajit in ulei incins. Prajim cascavalul in ulei incins, pe ambele parti, insa la foc mediu, niciodata la foc iute. De altfel, nici un fel de pane nu e bine de prajit la foc iute, pentru ca se prajeste prea tare crusta, in timp ce mijlocul ramane crud.

Se poate servi atat cald, cat si rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval Delaco pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]