Cascaval in crusta de alune la cuptor

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 11 Mar 2010 | 4564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ne trebuie:
  • 1 punguta de alune prajite si sarate;
  • 1 bucata potrivita de cascaval afumat;
  • 1 ou
  • 1 ingurita de mustar
  • cateva linguri pesmet
  • 1 lingura susan
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval in crusta de alune la cuptor:

Se taie cascavlul  afumat in feli groase.Se bate oul si se mixeaza bine cu mustarul.Apoi se dau feliile de cascaval afumat prin acest amestec si apoi prin pesmetul amestecat cu faina, alunele pisate si susanul.Se aseaza intr-o tavita cu hartie de copt si se dau la cuptorul incins pana se rumenesc.In timpul coacerii vor mai pierde din grasime si se vor mai topi.

Le scoateti cand s-au rumenit si le serviti caldute cu lamaie alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval in crusta de alune la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 12:49

mor de pofta, ce bn arata, mai fetelor, eu vr sa slabesc, ce-mi faceti voi mie???!!!

Bucataras Medi 1

12.03.2010, 16:46

ce bunatate trebuie sa fie si ce grozav arata....................

ela 1

24.05.2010, 22:56

lipseau furculitele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

„Pizza altfel”, pe blat de cartofi  – Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

la 15:08

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci