Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 5122 vizualizari
4
Bucataras grozav
Taguri: cascaval pane, delaco, retete Aperitive / Garnituri
Cascavalul se taie felii groase de un deget, se dau prin faina, ou, pesmet, ou, pesmet. Lasam feliile de cascaval la rece pentru 15 minute.
Feliile se prajesc pe ambele parti in ulei bine incins.
de RODIMUR 8
de vasimur 4
de Bucataras 8
de Julie 1
jolygina 1
dantes 1
simplu si delicios
ianculubita 1
mmm,ce bun este
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 07:33
de Caty 3
ieri la 11:29
ieri la 09:04
pe 15.08 la 12:51
pe 15.08 la 10:21
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
RODIMUR
Bucataras
Caty
Rocsi
deliciousflavours 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
1172 puncte
Valclaudia 9
300 puncte
Andra_Constantinescu 6
vasimur 4
207 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!