Cascaval pane

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 17 Oct 2013 | 3912 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii cascaval(grosime cca 1 deget)
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 200 g pesmet
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Bucatile de cascaval le trecem prin faina pe toate partile.Apoi le trecem prin ouale batute si pesmet.Si le mai trecem inca o data prin ou si prin pesmet.

Astfel obtinem o crusta frumoasa. Repetam cu toate bucatile de cascaval pana terminam. Intr-o tigaie adaugam ulei si cand este incins adaugam bucatile de cascaval si le prajim cca 2 min pe o parte.

Dupa ce le-am prajit pe ambele parti le scoatem pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 15:45

adry

gaby_gabytza 1

17.10.2013, 15:45

nilgun

Sidy 1

17.10.2013, 16:12

Ce bunatateeeeee !!!
Daca vreti sa va reuseasca mereu si atuci cand intoarceti cascavalul sa se prajeasca si pe partea cealalta si crusta sa nu se mai desprinda,atunci dupa ce l-ati dat prin pesmet, lasati cascavalul sa se odihneasca 15-30 de minute

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane