Cascaval pane

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2015 | 6100 vizualizari

 

Era comanda preferata la vagon restaurant sau la hotel la mic dejun. :))))))

 

INGREDIENTE

  • 400g cascaval
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Cascavalul trebuie sa fie mai vartos, sa se topeasca mai greu la prajit.

Se taie cascavalul in felii groase de un deget (1,5-2 cmm).

Ouale se bat bine cu sare intr-o farfurie.

Se pune faina si pesmetul in doua farfurii.

Se ia o felie de cascaval, se trece prin faina, prin ou, prin pesmet si se pune deoparte 2-3 minute sa se absoarba tot oul de catre pesmet.

Se da din nou prin ou si prin pesmet si se pun deoparte.

Se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Se poate intampla sa mai curga cascavalul pe margini dar nu-i bai.

Se mananca calde, presarate cu piper, cu diverse garnituri sau salate.

Eu le-am mancat cu niste cartofi prajiti si castraveti acriti la soare, reci de la frigider.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de oua