Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor

de COSTEO in Porc, 11 Apr 2013 | 14783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 fleici ceafa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardel rosu( verde)
  • 4 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 cana vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor:

Feliile de ceafa le condimentam cu sare ,piper si cimbru pe ambele parti,apoi se lasa deoparte.

Ceapa se taie julien ,morcovul rondele  si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.Punem ceafa in tava, printre bucatile de ceafa  punem fasii de ardel rosu (verde),adaugam niste catei de usturoi striviti cu cutitul (cu lama) .

Tava se da la cuptor la 160 grade pentru 20 minute,intorcand ceafa pe ambele parti pentru a se rumeni putin.

Dupa cele 20 minute  adaugam cana de vin si cana de suc de rosii si lasam la 180 grade pentru 100 minute .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Patricia Iordache 1

12.04.2013, 18:18

Desi nu sunt mare consumatoare de carne (nu mi-a placut de mica), parca as manca asa ceva. Am o intrebare: In primele 20 minute lasam doar carnea simpla, cu ceapa si morcovii si putin ulei? Nu adaugam apa sau altceva? Vreau sa fac si sa fiu sigura ca nu gresesc

COSTEO 1

12.04.2013, 18:35

Punem putin ulei adica ungem tava si o cescuta de apa.

Patricia Iordache 1

12.04.2013, 19:09

Aha, deci si putina apa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc a la Janet