Ceafa de porc festiva

de Panacris in Porc, 2 Ian 2013 | 5031 vizualizari

 

O noua varianta a cefei de porc a la Ancuta;)

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 1000 g,
  • ceapa rosie 2 bucati,
  • ciuperci champignon 500 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • cimbru uscat,
  • ulei 
  • vin alb demisec
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc festiva:

Ceafa se feliaza, pana aproape de baza, in cca. 8 felii. Ceapa se curata si se taie felii. In crestaturile cefei, se pun felii de ceapa, ciupercile curatate si feliate. Se maseaza apoi ceafa cu sare, piper si cimbru. Se aseaza ceafa intr-un vas de lut, care in prealabil, a fost cufundat in apa rece cca 20 de minute, se stropeste cu ulei de masline,vin albe demisec, se acopera si se da la cuptor cca. 45 de minute la foc mic. Se serveste, rece sau calda,  ca atare sau cu salata varza murata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc festiva" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]