Ceafa de porc in sos de bere neagra

de Bya Ralu in Porc, 28 Noi 2014 | 13627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de ceafa de porc
  • 1 bere neagra
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 linguri de ciuperci din conserva
  • 2 linguri de zahar brun
  • sare/piper/boia dulce/putin busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de bere neagra:

Carnea se pune intr-un castron,deasupra se toarna berea si se lasa la frigider peste noapte.

Intr-o tigaie punem ulei de masline,bucatiile de carne scurse de marinada si condimentate,se prajesc cateva minute pe ambele parti,dupa care se adauga zeama in care sa lasat carnea la marinat.

Se lasa la foc mic sa fiarba,se adauga si ciuperciile scurse de zeama si usturoiul putin crestat.

Cand scade din zeama se mai completeaza cu apa.

Cand e aproape gata se presara zaharul pe ambele parti a carnii.

Se serveste cu garnitura de ceapa la cuptor

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de bere neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de pomana porcului