Ceafa de porc in sos de bere neagra

de Bya Ralu in Porc, 28 Noi 2014 | 13238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de ceafa de porc
  • 1 bere neagra
  • 1 catel de usturoi
  • 3-4 linguri de ciuperci din conserva
  • 2 linguri de zahar brun
  • sare/piper/boia dulce/putin busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de bere neagra:

Carnea se pune intr-un castron,deasupra se toarna berea si se lasa la frigider peste noapte.

Intr-o tigaie punem ulei de masline,bucatiile de carne scurse de marinada si condimentate,se prajesc cateva minute pe ambele parti,dupa care se adauga zeama in care sa lasat carnea la marinat.

Se lasa la foc mic sa fiarba,se adauga si ciuperciile scurse de zeama si usturoiul putin crestat.

Cand scade din zeama se mai completeaza cu apa.

Cand e aproape gata se presara zaharul pe ambele parti a carnii.

Se serveste cu garnitura de ceapa la cuptor

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc in sos de bere neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bifanas de porc cu mustar