Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de alinutzika in Porc, 22 Iul 2011 | 4604 vizualizari
Ceva ce nu as putea refuza niciodata...oricat as fi de satula....:)))
1
Bucataras incepator
Taguri: ceafa de porc, gratar, retete Porc
Se taie carnea in bucati relativ egale, cam de 1 cm grosime, se condimenteaza si se prajeste in tigaie antiaderenta.
de bucatarasa 1
de cristeena20 6
de vero_closca 1
ionela2682 1
alinutzika 1
multumesc pt aprecieri..eram sigura ca nu sunt singura carnivora convinsa din zona..
mamaieelena 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 19:49
la 15:53
la 13:17
la 10:56
la 10:38
4 comentarii
3 comentarii
de laura_n 7
5 voturi
4 voturi
3 voturi
Rocsi
Panacris
marcela1979 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mioritica 1
Rocsi 9
1305 puncte
oanapl 8
1209 puncte
mihaelar63 9
228 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
vasimur 4
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!