Ceafa de porc umpluta

de La Ancuta in Porc, 28 Noi 2010 | 16636 vizualizari

 

foarte frageda si buna

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ceafa de porc fara os
  • 300 g bacon
  • 6 cepe
  • 1/2 cana apa
  • 1/2 cana vin alb
  • sare piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc umpluta:

Se curata ceapa si se taie julien. baconul se taie felii subtiri.

Carnea se spala si se taie felii mai groase, dar nu pana jos. In partea de jos carnea trebuie sa ramana netaiata. Se condimenteaza cu sare si piper

Se pune in tava si se umple buzunarele formate (unul cu ceapa, unul cu bacon). optional se mai pot  1-2 cepe care se pun in tava pe langa carne.

Se pune apa si vinul peste ceafa, se acopera cu un capac si folie de aluminiu si se lasa la frigider 12-24 de ore.

A doua zi se scoate din frigider si se da la cuptor pentru 2 ore, la foc potrivit.

Se feliaza si se serveste cu garnitura si muraturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

stefania 1

01.12.2010, 21:28

Supeeeeeer ! Am salivat instant ! Sigur o voi face si inca de multe ori cred. Combinatia de ceafa/ceapa/sunca este superba !

La Ancuta 1

01.12.2010, 21:42

Stefania multumesc. Si noua ne-a placut, cu toate ca nu prea mancam porc

Panacris 1

23.12.2012, 17:16

Super! Tocmai am pus-o la meniul ptr masa de Craciun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa la cuptor cu cartofi mari si sote de ciuperci