Ceafă la grătar cu salată de roşii si ceapă

de madi_marin in Porc, 31 Aug 2011 | 4553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăţi de ceafă cu os
  • condimente
  • boia
  • sare
  • piper
  • 2 roşii mari
  • 1 ceapă
  • ulei
  • pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafă la grătar cu salată de roşii si ceapă:

Carnea se spală, se şterge şi se unge cu ulei. Se condimentează din belşug şi se pune la fript pe grătar sau în tigaia grill.

Roşiile se spală şi se taie cubuleţe. Se amestecă cu ceapa tocată şi ea mărunt, cu ulei, sare, piper şi puţin pătrunjel.

Friptura se serveşte cu salata de roşii cu ceapă şi eventual cu piure sau cartofi prăjiţi.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafă la grătar cu salată de roşii si ceapă" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]