Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului

de MIUTA in Porc, 20 Mar 2011 | 5945 vizualizari

 

In weekendul trecut am fost cu familia la Intorsura Buzaului la niste prieteni dragi.De fiecare data familia Hosu pe langa multele bunatati delicioase cu care ne asteapta ne face un gratar delicios pe care nu-l uiti niciodata.La aceasta delicatesa eu nu am participat decat la papat,meritul il are Ani si Sorin sotul ei.

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc 
  • carnati de porc proaspeti
  • condimente
  • cartofi
  • usturoi
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului:

Se bate putin ceafa cu ciocanul de snitele.

Se condimenteaza cu condiment pentru gratar,sare si piper.

Se frig pe gratarul incins si pe masura ce se patrund si se rumenesc pe ambele parti se scot si se pun intr-o cratita acoperita.

La fel se face si cu carnatii.

Ceafa si carnatii se servesc cu cartofi prajiti si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa si carnati ca la Intorsura Buzaului" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (22)

rivka 1

22.05.2011, 19:27

ce poze dragute mi s-a facut dintr-o data foame

MIUTA 1

22.05.2011, 19:32

Rivka draga s-au mancat de mult,au ramas doar pozele

rivka 1

22.05.2011, 19:34

ar fii bine sa nu ma mai uit pe aici ca nu am chefvsa mai gatesc nimic azi, spal, strang etc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlete de porc cu cartofi noi si sos de coniac