Ceai de patrunjel

de AndrutzaP in Bauturi, 19 Mai 2016 | 3825 vizualizari

 

Desi nu sunt o consumatoare fidela de ceaiuri, le recunosc beneficiile. Ceaiul de ceai este foarte bun pentru ronichi si pentru retentia de apa. Nu are un gust rau si poate fi baut cu usurinta. Se recomanda consumul a 1 litru de ceai de patrunjel pe zi.
   

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri de patrunjel tocat
  • 1 litru apa
  • 1 lingurita miere
  • lamaie (dupa preferinta)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceai de patrunjel:

   Apa se pune la fiert.

   Patrunjelul se spala si se toaca marunt.

   Patrunjelul se pune la infuzat in apa pentru aprox 20 minute.

   Se strecoara, se amesteca cu mierea si se pune la rece.

   Se consuma pe parcursul unei zile cu lamaie.

   

 

TIPS-URI

1

Ceaiul are un gust mai bun daca il beti mai neindulcit, cu cat este mai dulce cu atat este mai greu de suportat gustul.

2

Nu recomand sa faceti ceaiul fara a toca patrunjelul, nu va fi la fel de gustos si isi va pierde din proprietati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceai de patrunjel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

Rahela Velicu 1

09.10.2016, 20:57

ce bun!

mihaelar63 1

20.04.2017, 09:24

De cand ma pregatesc sa fac si eu o cura !!!!Cred ca acum este momentu

Panacris 1

27.10.2020, 08:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sirop de visine