Chai Cazac

de Mitinita in Bauturi, 24 Ian 2011 | 4888 vizualizari

 

I-am promis lui Ruxy ca o duc in Kazakhstan azi si daca nu vreti cafea atunci haideti la o cana de chai placut aromata!
Nu stiu daca sunteti familiari cu semintele de fenicul,eu le-am gasit la farmacie,au o aroma puternica si se simt foarte bine in chaiul cazac.Chai pe care l-am facut de multe ori de cand am descoperit reteta.

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa
  •  2 linguri de ceai negru sau 1 plic de ceai negru de calitate 
  • 2 pastai de cardamon,crapate 
  •  1/2 lingurite seminte de fenicul
  •  1 cana lapte 
  • zahar sau miere
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chai Cazac:

Se pune apa la fiert intr-un ceainic cu cardamonul si semintele de fenicul. Se lasa sa dea vreo doua clocote,se stinge focul,se introduce plicul de ceai in ceainic si se lasa vreo trei minute. Se adauga ceaiul si se mai tine doua minute. Se indulceste cu zahar,miere sau se bea fara

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chai Cazac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceai cu "Maramieh" - Ceai cu Salvia officinalis