Chec

de dakris in Dulciuri, 31 Mar 2012 | 5139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1 praf de copt
  • 2-3 linguri cacao
  • coaja rasa de lamaie
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Ouale se separa. Peste albusurile batute spuma cu zaharul se varsa galbenusurile amestecate cu ulei si coaja rasa de lamaie. Apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si se adauga esenta de rom. 2/3 din compozitie se varsa in tava tapetata cu hartie de copt ori unsa cu ulei si tapetata cu faina. Ce a ramas in bol se amesteca cu cacaoa apoi se varsa in tava, peste compozitia alba varsand-o usor de la un capat al tavii spre celalalt. Cu coada unei furculite sau linguri se amesteca usor, circular, de cateva ori compozitiile din tava. Se coace la foc mediu cca 45 min si se incearca cu scobitoarea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Guguluf marmorat