Chec

de madab in Dulciuri, 13 Mar 2015 | 3403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 zahar vanilat
  • praf de copt
  • 3 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • esenta de vanilie
  • putin ulei
  • cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec:

Ouale se separ.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare , se adauga zaharul, zaharul vanilat si esenta.  Se bat pana spuma albusurile sunt foarte bine facute (sa fie tare). Se adauga si galbenusurIle si se amesteca bine. Faina se amesteca cu praful de copt si se pune intr-o sita si se toarna in ploaie peste compozitie. Se amesteca cu o lingura de lemn dar de jos in sus si foarte incet. Tava in care vom face checul se unge cu ulei sau unt si se tapeteaza cu faina. Compozitia se toarna in tava si se da la cuptorul preincalzit. Cine doreste poate sa opreasca putina compozitie si sa o amestece cu cacao asa cum am facut eu. Se lasa in cuptor pana trece testul cu scobitoarea dar la foc mediu.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

ieri la 08:44

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 10.09 la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec alb cu cirese, invelit in ciocolata