Chec aperitiv

de diaconta in Porc, 13 Noi 2010 | 10795 vizualizari

 

Cu gandul la drobul facut de Miha,impachetat frumos in "paturica" de bacon,am facut rulada asta,tot din categoria "n-a iesit ce-am vrut"

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata de porc
  • 3 fire carnati cabanos
  • 2 morcovi
  • bacon felii
  • 2 liguri pesmet
  • 3 oua
  • 2 catei de usturoi
  • ceapa verde
  • gogosar
  • condimente
  • verdeata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Carnea se condimenteaza,morcovii se fierb si cabanosul se prajeste putin.

Ouale se bat spuma si se adauga pesmetul.Se pune peste carne,impreuna cu ceapa verde ,usturoiul pisat si verdeata.Se mai condimenteaza daca este cazul.

Din feliile de bacon se face o "tesatura" pe care se aseaza jumatate din cantitatea de carne.

Peste ea asezam morcovii,carnatii si felii de gogosar.Se acopera cu restul de carne.Se "inveleste" cu baconul si se pune intr-o tava de chec unsa cu putin ulei.

Se pune in cuptorul incins pentru 50 de minute.

Se taie felii abia dupa ce s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale in foi de vita de vie