Chec aperitiv

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2014 | 4094 vizualizari

 

Eu am facut checul cu piept de pui.Se poate consuma cald sau rece. Ies doua checuri.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 6 oua
  • 100 gr masline negre fara samburi
  • 100 gr masline verzi fara samburi
  • 400 gr piept de pui ,sunca, parizer sau salam
  • 150 gr telemea
  • 200 ml lapte
  • 1 gogosar copt
  • 4 lg ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 85 gr cascaval
  • piper ,sare dupa gust
  • porumb
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se taie sunca ( sau pieptul de pui si se fierbe 1 ora ), cascavalul, branza telemea,maslinele (in jumatate), gogosarul (copt si curatat de pielita).

Intr-un castron punem faina, adaugam praful de copt. Spargem ouale si le mixam pana devin spuma. Adaugam laptele , branza taiata si amestecam. Peste compozitia rezultata  cernem faina , pe care am amestecat-o cu praful de copt si amestecam apoi cu o spatula.Se adauga sunca (pieptul de pui fiert ), maslinele, gogosaul , cascavalul (taiate), ulei, piper, sare dupa gust si amestecam pana se omogenizeaza.

Compozitia rezultata, o turnam in doua forme de chec , pe care le tapetam cu hartie de copt, unse cu ulei.Se tine la cuptor la foc mic spre mediu, pana devine auriu ( cam 45 minute).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv - Reteta gustoasa si economica