Chec aperitiv cu cascaval Delaco

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2015 | 9152 vizualizari

 

Un chec aperitiv minunat si care ar sta tare bine pe masa de Craciun sau chiar de Revelion!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg smantana
  • sare, piper
  • 250 g cascaval Delaco
  • 250 g sunca
  • un ardei kapia rosu
  • patrunjel verde
  • 5 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lg seminte dovleac
  • 1 lg seminte floarea soarelui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu cascaval Delaco:

Se bat ouale bine cu sarea si piperul. Se adauga smantana si se omogenizeaza. Cascavalul se da pe razatoarea mare iarardeiul kapia se taie cubulete. La fel se taie si sunca.

Se pun peste amestecul de oua si smantana si se amesteca. Patrunjelul verde se toaca marunt si se pune peste compozitie. La final se adauga faina cu praful de copt. Se omogenizeaza bine totul si se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara cu seminte si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute. Se face proba cu scobitoarea. 

Se serveste atat cald cat si rece. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se mai pot adauga in compozitie si masline sau orice altceva credeti ca se potriveste. Compozitia finala trebuie sa fie mai groasa decat cea pentru clatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dobos cu cascaval si sunca