Chec carne

de cec in Mancaruri cu carne, 4 Ian 2011 | 5973 vizualizari

 

Reteta preluata de la bianca-21

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata de porc si vita,
  • 200gr pesmet,
  • 200gr morcovi,
  • 1 ceapa medie,
  • jumatate de salam,
  • 2 catei usturoi,
  • cimbru sau alta verdeata, dupa gusturi,
  • 2 linguri ketchup,
  • 3 oua,
  • 2 linguri unt,
  • sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec carne:

Taiem morcovii si ceapa marunt si ii punem la calit cu ulei (puteti adauga si dovlecei, ceapa verde sau ciuperci)

Apoi adaugam salamul taiat bucatele, usturoiul taiat marunt si cimbru
Carnea se amesteca cu ketchup, oua si pesmet
Adaugam legumele calite si punem compozitia intr-o forma de chec, apoi ungem cu o lingura unt moale.

Coacem la 175°C circa 30 minute apoi scoatem forma afara si ungem compozitia cu cealalta lingura de unt.

Dupa alte 30 minute e gata, o rasturnam pe un servet

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu pui