Chec cu branza de vaci

de gaby_duceag in Prajituri, 2 Feb 2010 | 10988 vizualizari

 

reteta preluata de la Anisoara.multumesc mult!>:d<
(eu am facut mici modificari.prima oara cand l-am facut am pus si sucul de portocale si coaja,acum nu:d)

 

INGREDIENTE

  • 300g faina
  • 3oua
  • 250g branza de vaci
  • o cana de zahar
  • 100-150g unt
  • o lingurita bicarbonat
  • 3linguri amidon alimentar
  • un praf de sare
  • 4linguri de lapte
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza de vaci:

Se cerne faina.

Se amesteca cu amidonul, sarea si bicarbonatul stins cu otet.

Separat se bat ouale cu zaharul pana ce nu se mai simt granule de zahar in amestec.

Apoi se adauga untul topit

Se adauga putin cate putin din amestec, peste faina,

Apoi branza de vaci, amestecand cu o lingura de lemn (eu am folosit manutza:d).

Se toarna compozitia in forma si se introduce in cuptorul preincalzit.

Se coace aprox 20min la temperatura mare (200 grade) apoi inca 20 la foc mic.

Eu.. l-am repetat;)

 

TIPS-URI

1

zahar,branza de vaci,unt,

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

11.03.2010, 10:54

arata fantastic de bine,felicitari,eu ador produsele cu banza de vaca

gaby_duceag 1

11.03.2010, 17:27

si noua ne plac
se face foarte rapid

nadina73 1

02.04.2010, 23:57

foarte bun arata gozav de bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Boci Szelet (vacuta patata)