Chec cu ciuperci si carne de curcan

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Ian 2013 | 24295 vizualizari

 

Pe gustul tuturor!

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan 300 g,
  • ciuperci champignon 300 g,
  • oua 3 bucati,
  • faina alba de grau 3 linguri,
  • pesmet alb 3 linguri,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • sos de soia 3 linguri,
  • praf de curry 1 lingurita.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciuperci si carne de curcan:

Carnea de curcan se taie marunt, se adauga sosul de soia si praful de curry, se maseaza bine, apoi se lasa la rece cca. 30 de minute sau chiar peste noapte. Ciupercile se curata se toaca marunt si se fierb in apa cu putina sare cca. 15 minute. Se scurg, se amesteca cu carnea de curcan aromata, se adauga ouale, faina, pesmetul, pana se omogenizeaza toate ingredientele. Se asezoneaza de sare si piper, se pune intr-o forma de chec, apoi se pune la copt, in cuptorul preincins cca. 45 de minute la foc mediu.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciuperci si carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute