Chec cu nuci

de elena1988 in Prajituri, 3 Ian 2011 | 4650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de faina
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 150 gr de zahar
  • un pumn de nuci
  • 2 linguri de cacao
  • 100 gr de margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuci:

Se separa albusurile de galbenusuri, se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga margarina, coaja de lamaie, se amesteca foarte bine pana nu se mai simte zaharul.

Se adauga faina cate putin si praful de copt, la sfarsit se pun albusurile batute spuma, se imparte compozitia in doua, se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina, si se pune un rand de compozitie de cacao si un rand de compozitie alba si tot asa pana terminati compozitia.

Se da la cuptor pentru 30 de minute, inainte de a scoate checul din cuptor cu 15 minute presarati deasupra nucile maruntite, cand sa racit se pudreaza cu zahar pudra, si se taie patratele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Figaro, reteta de la mama mea