Bunatati pentru colindatori.
Punem intr-un vas, pe foc, zaharul impreuna cu apa. Lasam sa fiarba pana se topeste zaharul. Separam albusurile de galbenusuri.
Batem albusurile spuma cu praful de sare. Peste albusurile spuma, adaugam putin cate putin siropul de zahar fierbinte, mixand continuu.
Frecam galbenusurile cu uleiul, apoi le adaugam peste albusuri. La final, adaugam faina treptat, amestecand usor.
Tapetam doua forme de chec cu hartie de copt, punem din compozie cat sa acoperim fundul tavilor, apoi asezam rulouri cu crema de ciocolata.Punem din nou din compozitie, apoi asezam inca un rand de rulouri si la final compozitie. Deasupra, imprastiem chipsuri de ciocolata.
Introducem tavile in cuptorul incins si coacem pana se rumenesc usor si se desprind marginile checului de tava. Facem si testul cu scobitoarea.
Lasam checurile cateva minute in tava, apoi le scoatem pe un gratar.