Chec de griş

de Gouda in Dulciuri, 21 Noi 2010 | 7296 vizualizari

 

Chec de origine rusă cu mac.

 

INGREDIENTE

  • 250 g griş
  • 200 ml lapte 2,5 %
  • 200 g zahăr
  • 2 ouă
  • 0,5 lingură bicarbonat de sodiu stins
  • 200 g făină
  • 120 g mac
  • ulei pentru uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de griş:

  Grişul se amestecă cu laptele şi se lasă pe 1 oră.

  Ouăle se bat cu zahăr, apoi se adugă grişul înmuiat, se amestecă bine.

  Apoi se introduce făina, bicarbonatul de sodiu stins, macul şi se amestecă bime. Se unge forma de copt cu ulei, se toarnă compoziţia şi direct pleacă la copt pe 45-50 minute.

  Poooftă mare la dulce!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de griş" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Ina 1

06.02.2013, 17:36

la multi ani!

Lau 1

06.02.2013, 21:12

la multi ani

miki_a 1

06.02.2016, 10:51

La multi ani!!!! Aniversare frumoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert Panna Cotta cu capsuni