Chec din albusuri cu agrise si ciocolata

de Sim0na in Dulciuri, 4 Mai 2015 | 4108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina alba
  • 5 linguri lapte
  • 50 g unt topit
  • esenta rom
  • ½ plic praf de copt
  • agrise
  • ciocolata neagra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din albusuri cu agrise si ciocolata:

Albusurile le-am mixat putin cu un praf de sare, apoi am adaugat zaharul, mixand pana capata consistenta de bezea. Am adaugat untul topit si racit si laptele, continuand mixarea. Peste amestecul de albusuri am pus faina cernuta impreuna cu praful de copt, esenta de rom, agrisele si ciocolata data prin razatoare, amestecand usor cu o spatula dupa fiecare ingredient.
Aluatul l-am pus intr-o forma de gugluf, unsa in prealabil. Tava am dat-o la cuptorul preincalzit, pentru 30 de minute, sau pana trece testul scobitorii.

Am lasat checul sa se raceasca in forma, apoi am rasturnat pe o farfurie si am pudrat cu zahar.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din albusuri cu agrise si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

COMENTARII (19)

tarasmariana 1

04.05.2015, 19:45

Rocsi 1

04.05.2015, 19:48

Ce frumos a crescut!

deyutzky 1

04.05.2015, 21:13

superb!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]