Foarte bun.. aproape mai bun decat cel cu galbenusuri. Destul de dens si consitent.
Batem alusurile impreuna cu un praf de sare foarte bine. Apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat in 3-4 etape mixand foarte bine, pana la o topire completa. Va rezulta o bezea lucioasa, frumoasa. Adaugam uleiul putin cate putin si mixam la o viteza inceata. Scoatem telurile si cu o lingura de lemn, usor, de jos in sus, incorporam faina si praful de copt ( amestecate) lingura cu lingura. Adaugam si ornamentele de ciocolata si amestecam.
Intr-un castron punem 2 linguri din compozitia de albus si amestecam cu o lingura de cacao. Pregatim o tava de chec. O tapetam cu hartie de copt. Adaugam aluatul, iar la final punem compozitia cu cacao, dupa preferinta si inspiratie si amestecam.
Dam checul la cuptor pentru 30 minute.
Il scoatem, il asezam pe un gratar si pudram cu zahar.