Chec in onduleuri

de housy in Prajituri, 27 Iun 2010 | 6887 vizualizari

 

cand m-am apucat de gatit faceam toata ziua checuri, era simplu si imi placeau mult. schimbam mereu cate ceva in reteta..

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 3 oua
  • un pahar lapte - 150 -200 ml
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • nuci
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec in onduleuri:

- amestecati ingredientele uscate, mai putin zaharul = C1

- galbenusurile le bateti cu uleiul si zaharul = C2

- albusurile batute spuma = C3

- se amesteca C1 cu C2, si se pune nuca rupta / taiata marunt

- se adauga C3, folosind lingura se amesteca usor de sus in jos

- se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina 3/4 din compozite

- in restul de 1/4 se pun 3 linguri de cacao, se omogenizeaza

- se toarna in tava si folosind o lingura se invarte usor , la suprafata

- se da cuptor pentru vreo 30-40 minute.

                                                     Ce usor ! Ce buuunn !!

TIPS-URI

1

folositi mixerul

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec in onduleuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Julie 1

29.06.2010, 10:14

M-am trezit cam tarziu...dar tava e mare asa ca mai ai nu?

housy 1

23.10.2010, 16:49

yup

scarbitza 1

06.11.2011, 19:50

arata ft bine , doar ca in reteta nu este scris si ce se face cu laptele acela. am stricat atatea...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem de visine, nuca si aluat ras