Chec pandispan

de AndreeaMaria in Prajituri, 9 Noi 2010 | 16785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o cana de zahar (200 ml)
  • o cana de faina (200 ml)
  • 2 linguri de cacao
  • 1 pliculet zahar vanilinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pandispan:

Fierbeti zaharul cu 5 linguri de apa pana se formeaza un sirop.

Albusurile de la oua le bateti spuma,se adauga siropul,galbenusurile si faina. (Amestecati bine cu mixerul fiecare etapa.)

Se pune compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina; se mai opreste putina pentru a o amesteca cu 2 linguri de cacao; se toarna apoi pe mijloc.

Puneti tava la cuptor -deja incalzit- pentru 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pandispan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu banane si migdale