Chec pufos

de Rocsi in Dulciuri, 6 Mai 2010 | 19777 vizualizari

 

Reteta o stiu de la mama iubitului meu...
e foarte bun acest chec.

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 1 cana zahar
  • 6 linguri ulei
  • 1 esenta rom
  • 1 cana si jumatate faina
  • 2 linguri cacao
  • coaja de lamaie
  • 3 patrate ciocolata amaruie sau cu lapte taiata cubulete
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos:

Albusurile se bat spuma cu zaharul adaugat  treptat.

galbenusurile se freaca cu cele 6 linguri de ulei.

cele doua compozitii se amesteca.

se adauga si esenta de rom,coaja de lamaie,praful de copt stins iar la urma faina treptat.

pregatiti 2 tavi cu hartie de copt si turnati circa 3 sferturi din compozitie in tavi.

restul de un sfert il amestecati cu cacao ,

puneti pe mijlocul fiecarui chec si amestecati putin cu coada unei furculite.

deasupra se pun cubulete de ciocolata.

se dau la cuptorul incins pana acesta este copt(se face testul cu scobitoarea).

cand e gata,il scoateti din cuptor,il lasati sa se raceasca si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

nadina73 1

07.05.2010, 01:17

ela ,ela ce imi faci pai cu cine vb eu ela notile pe calculator,nu cu tine? si atunci e si normal sa te gandesti la mine,multumesc ela

nadina73 1

07.05.2010, 01:18

rocsi dau si 5 furculite ela e companiera mea de ce sa-i fie frica ca nu mushai cavradem si glumim,e super asa

Rocsi 1

07.05.2010, 10:52

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Primele mele savarine