Chec roz

de mihaelaM in Prajituri, 16 Iun 2011 | 4423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1cana zahar
  • 1 cana faina
  • 5-6 capsuni
  • 1 plic tort- gelee rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec roz:

Separam albusurile si le batem spuma tare cu un praf de sare.

Cand spuma s-a intarit punem zaharul putin cate putin,mixand continuu.

Cand totul este omogenizat bine punem si faina in ploaie.

Ungem tavile cu ulei apoi le tapetam cu faina dupa care punem compozitia si dam la cuptor.

Capsunile curatate de codite si spalate le taiem, iar dupa 5 minute deschidem usa cuptorului si punem capsunelele deasupra(repede ca se lasa)

Dupa aproximativ 45 min checul este gata.

Pliculetul de tort-gelee il pregatim conform instructiunilor de pe pachetel.

Il scoatem il lasam sa se raceasca apoi punem jeleul deasupra si dam la frigider

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec roz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

mihaelaM 1

17.06.2011, 22:56

multumesc Mirela

mamaieelena 1

19.06.2011, 07:51

bun,bun

mihaelaM 1

21.06.2011, 11:28

Mamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]