Chec sarat ca la bunica

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 25 Dec 2010 | 19682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g sunca afumata
  • 150 g cascaval
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 1 gogosar
  • frunze patrunjel
  • 1 praf copt
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec sarat ca la bunica:

Sunca se taie felii si se rumeneste putin.
Faina se amesteca impreuna cu praful de copt.Se adauga ouale, sare, piper, ulei, apa, sunca , cascavalul( poate fi orice fel de branza sarata) feliutele de gogosar si patrunjelul verde.
Intr-o forma de chec se pune hartie de copt unsa cu putin unt si se rastoarna compozitia care se da la cuptorul dinainte incalzit.
Se lasa sa se coaca pina face o crusta frumoasa maronie, deasupra.

Se poate verifica daca este copt cu scobitoarea...
Pofta mare !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec sarat ca la bunica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu cascaval