Cheescake cu cocos

de iuliandu in Torturi, 20 Dec 2013 | 4750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 180 grame biscuiti digestive
  • 100 grame unt
  • 500 grame branza philadelphia
  • 350 ml lapte de cocos
  • 120 grame zahar
  • 15 grame gelatina
  • o pastaie de vanilie
  • 3-4 linguri cocos deshidratat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake cu cocos:

Blatul:

Sfarmam biscuitii bine,topim untul si apoi il adaugam peste biscuiti.Tapetam o tortiera cu hartie de copt si punem compozitia apoi presam bine cu o lingura sau cu mana.Dam la frigider pentru 30 minute.

Crema:

Punem intr-un vas branza,laptele de cocos(lasam 2-3 linguri pentru gelatina)zaharul,semintele de vanilie scoase din pastaie si amestecam bine cu mixerul.Punem gelatina la hidartat in apa rece dupa care o topim in laptele de cocos pastrat si adaugam la compozitia de branza.Amestecam bine cu mixerul.

Final:

Scoatem blatul de la frigider,turnam compozitia de branza si o nivelam,apoi o punem la frigider pentru 4-5 ore.Inainte de a servi punem deasupra cocosul deshidratat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake cu cocos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

nadea68 1

21.12.2013, 15:19

mamaieelena 1

21.12.2013, 18:33

imi place si cred ca a fost gustos

iuliandu 1

21.12.2013, 19:23

Foarte gustos,gustul cocosului e super aromat si dulce.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]