Acesta este un sandviș pe care l-am preparat adeseori în perioada premergătoare Postului Mare, când este dezlegare la brânză, lapte, ouă... Diferitele tipuri de brânzeturi pe care le-am folosit, asociate cu salată și roșii au dat un gust foarte bun sandvișului.
Se spală și se zvântă frunzele de salată, iar roșia se spală, se șterge cu un prosop de hârtie și se feliază.
Se pun feliile de pâine toast la prăjitor și se pregătesc celelalte ingrediente.
Se unge cu unt o felie de pâine, peste care se suprapun: o frunză de salată, felia de cașcaval, a doua felie de pâine prăjită, unsă cu cremă de brânză, 2-3 felii de roșie, o felie de brânză topită, a treia felie de pâine prăjită, unsă cu unt, felia de telemea, o frunză de salată și peste toate, a patra felie de pâine prăjită, unsă cu cremă de brânză.
Alături, în farfurie, se mai pot pune feliile de roșie, care au rămas, ca și frunzulițe de salată.
1
Folosiți ingrediente proaspete.
2
Puteți folosi și ouă fierte, sau ochiuri, dar atunci sandvișul nu ar mai fi numai cu brânză (cheese!)