eh... soţul lucrează pe Dorobanţi şi a "furat" reţeta de la un fast-food din zonă...
el a fost cel care a preparat ceea ce se vede....
Chflele se taie în două. Pe jumătatea de jos se pun bucăţile de caşcaval şi se dă la cuptor până când se înmoaie caşcavalul.
Între timp... Se încinge tigaia cu ulei iar în ulei încins prăjim carnea pentru hamburger. După ce s-au prăjit bucăţile de carne, scoatem carnea pe un şserveţel şi punem ceapa tăiată cubuleţe su julien.
Lăsăm ceapa 2-3 minute în uleiul bine încins, până se înmoaie, iar apoi se pune la scurs pe şeveţel.
Castraveţii muraţi se taie fâşii.
După ce chiflele au stat suficient la cuptor, le scoatem si turnăm puţin ketchup. Peste punem următoarele: carnea, ceapă, sos de maioneză, ketchup, castraveţii şi deasupra punem cealaltă jumătate de chiflă.
Se serveşte cald cu o bere rece.
Poftă bună!