Asta e reteta cumnatei mele care nu da niciodata gres. Eu am facut-o fara niciun sos la cererea familiei dar daca va plac fructele de padure sau afinele puteti face alaturi un sos din fructe.
Biscuitii se zdrobesc cu un sucitor sau se pot pune in robot (eu am ales a doua varianta) si adaugam untul topit peste, amestacand bine pentru a se omogeniza. Intr-o forma rotunda cu fundul detasabil si unsa cu unt punem amestecul de biscuiti si il batucim cu mana sa formam baza cheesecake-ului.Punem deoparte.
Incalzim cuptorul la 180 grade.
Pentru umplutura amestecam cu mixerul crema de branza cu coaja de portocala pana se face moale si cremoasa, aduagam laptele condensat si apoi laptele masurat cu aceeasi cutie de la laptele condensat. Punem ouale batute in prealabil cu telul si mixam usor pana se incorporeaza. Turnam cu grija peste baza de biscuiti si dam la cuptorul incins. Scoatem cand devine rumen deasupra si usor intarit.
Soatem si il lasma sa se raceasca inainte sa il scoatem din forma.
Noi l-am servit simplu , dar daca va plac fructele de padure, iese super bun cu un sos facut din fructe de padure si zahar.