Cheesecake cu zmeura

de Cocktail_of_Senses in Prajituri, 11 Mar 2014 | 4885 vizualizari

 

Cheesecake-ul a fost prima reteta de desert pe care am incercat-o. Stiati ca exista sute de retete de cheesecake? In continuare va prezint Cheesecake cu zmeura.

 

INGREDIENTE

  • - 1 pachet de biscuiti Petit Beurre
  • - 1 pachet de unt moale
  • - 1 cutie ricotta
  • - 1 cutie mascarpone
  • - 2 oua ecologice
  • - 4 linguri mari de zahar
  • - 1 baton de vanilie
  • - 200 g zmeura proaspata sau congelata
  • - 70 g gem de zmeura
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura:

Pisati biscutii pe rand cu fundul unui pahar si amestecati cu untul pana se incorporeaza. Nu va sfiiti sa folositi mana pentru ca asa este cel mai usor! Tapetati fundul unei tavi cu pereti rabatabili cu amestecul obtinut si introduceti la frigider.

Intre timp ne apucam de crema. Amestecati mascarpone cu ricotta, zaharul si galbenusurile. Adaugati miezul de la un baton de vanilie si albusurile batute spuma, amestecand de jos in sus pana obtineti un aluat omogen.

Scoateti tava din frigider si turnati crema peste blat. Introduceti in cuptorul preincalzit (180 grade) pentru aproximativ 20-25 minute, pana capata o culoare aramie.

Lasati la racit si ornati cu gem de zmeura si zmeura proaspata. Va recomand sa o serviti dupa ce sta cel putin 2 ore le frigider.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]