Pentru cei care tin aceasta dieta, prajitura se consuma in Faza Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva.
Crema:
Blat:
In plus: 50 g ciocolata dietetica
Crema:
Intr-un bol am pus branza, indulcitorul si esenta. Am amestecat compozitia cu o lingura sau un tel. Am pus deoparte 2-3 linguri din crema de branza, iar restul de crema am dat-o la frigider.
Blat:
Biscuitii ii maruntim la robot, ii rasturnam intr-un bol, apoi adaugam laptele caldut si branza(adaugati la inceput doar o lingura de branza si amestecati; daca se leaga compozitia, nu mai adaugati restul de branza, dar daca e prea sfaramicios, mai puneti branza).
Pe un platou am pus inelul unei tavi cu diametrul de 22 cm pe care l-am imbracat in folie alimentara. Am adaugat compozitia de biscuiti si am aplatizat-o bine. Am dat tava la frigider aprox. 20 de minute.
Scoatem tava cu blatul si vasul cu crema din frigider, apoi adaugam crema peste blat si dam tava la frigider pentru 1-2 ore, pana cand branza se intareste.
Scoatem tava si inlaturam folia, apoi decoram cu ciocolata topita.
Se pastreaza la frigider.