Chiacchiere

de Andreea Baraboi in Dulciuri, 20 Dec 2014 | 3380 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 50 g zahar
  • 1 pahar vin alb
  • zahar pudra
  • ulei
Portii: 25
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiacchiere:

Intr-un vas  adaugam faina,  zaharul, oul , galbenusul  si doua linguri de ulei.

Framantam  bine si trebuie sa rezulte un aluat elastic si lucios.

Lasam la odihna pt 30 min .

Intindem o  foaie   subtire si   formam linii cu instrumentul de taiat pizza cu  dintii zimtati .

Intr-o tigaie cu bordurile inalte adaugam ulei si il lasam sa se incalzeasca bine si apoi scufundam chiacchierele .

Trebuie sa   rezulte niste chiacchiere  rumenite .

Le ornam cu zahar pudra si se pot servi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiacchiere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]