Chifla umpluta cu sunca si cascaval

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2014 | 4434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chilfa
  • 1 ou
  • 50 gr sunca presata
  • 2 linguri de Almete cu verdeata
  • 50 gr branza de burduf
  • 50 gr calscaval
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifla umpluta cu sunca si cascaval:

Batem oul cu furculita ca pentru omleta cu sare si piper dupa gust ;amestecam usor cu  branza Almete; adaugam sunca taiata cubulete, branza de burduf si si cascavalul omogenizam usor.

Decupam un capar din chifla, apoi punem compozitia de oul mai radem putin cascaval deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste frumos - cca. jumatate de ora.

Servim cald sau rece dupa preferinta - noi am servit sambata cald alaturi de o cana cu sana.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti jongla cu ingredientele dupa bunul plac - in loc de sunca puneti alt mezel, sau ciupercute, sau masline, ceva legume - ardei ...etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifla umpluta cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv saratele cu pasta de masline si cascaval