Chifla umpluta cu sunca si cascaval

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2014 | 4473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chilfa
  • 1 ou
  • 50 gr sunca presata
  • 2 linguri de Almete cu verdeata
  • 50 gr branza de burduf
  • 50 gr calscaval
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifla umpluta cu sunca si cascaval:

Batem oul cu furculita ca pentru omleta cu sare si piper dupa gust ;amestecam usor cu  branza Almete; adaugam sunca taiata cubulete, branza de burduf si si cascavalul omogenizam usor.

Decupam un capar din chifla, apoi punem compozitia de oul mai radem putin cascaval deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste frumos - cca. jumatate de ora.

Servim cald sau rece dupa preferinta - noi am servit sambata cald alaturi de o cana cu sana.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

puteti jongla cu ingredientele dupa bunul plac - in loc de sunca puneti alt mezel, sau ciupercute, sau masline, ceva legume - ardei ...etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifla umpluta cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv cu branza si masline