Iată o idee de chifle rapide și gustoase, perfecte pentru micul dejun sau pachețel.
Pentru a pregăti aceste Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă ai nevoie de următoarele ingrediente: făină, drojdie, apă, cheddar și ulei de măsline.
Cum se prepara aceste Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă:
Tapetează tava de copt cu hârtii de brioșe unse cu puțin ulei.
Pune făina într-un bol, adaugă sarea, drojdia și amestecă ușor. Încorporează apa, uleiul de măsline. Amestecă până se omogenizează aluatul. Acoperă bolul cu un prosop curat și lasă aluatul la dospit pentru aproximativ o oră.
Taie brânza cheddar în cuburi potrivite.
Cu ajutorul unei linguri umezite cu apă, ia din aluat și pune în fiecare locaș, până la jumătate. Pune un cub de brânză și presează ușor, apoi pune altă lingură de aluat peste brânză.
Coace chiflele în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade C, pentru aproximativ 25 de minute sau până se rumenesc frumos.
După coacere, scoate tava din cuptor și lasă chiflele la temperat.
Le poți servi alături de un iaurt, omletă sau după bunul plac.