Chifle cu busuioc si patrunjel

de mimmi in Piine, 18 Ian 2012 | 3293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1lingura busuioc uscat,
  • 1 lingura patrunjel uscat,
  • 500 g faina,
  • 1 cana apa,
  • 2 linguri unt,
  • 10 g drojdie uscata,
  • 1 lingurita zahar,
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu busuioc si patrunjel:

Drojdia o amestecam cu zaharul si apa calduta, o lasam la dospit 10 minute. Cernem faina intr-un bol, in mijloc punem maiaua, pe margini punem untul, busuiocul si patrunjelul, sarea. Framantam un aluat, dupa care il lasam la dospit intr-un loc cald pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce a dospit, formam 6 mingiute, pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt. Le mai lasam la dospit inca cca 20 de minute, dupa care le dam la cuptor pentru cca 25 de minute, pana se rumenesc frumos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu busuioc si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle si scovergi umplute cu urda si marar