Chifle cu cascaval

de Bunica in Piine, 10 Mai 2020 | 3224 vizualizari

 

ALUATURI DE CASA

Chiflele cu cascaval sunt o bunatate, atat calde cat si reci. Din aceasta cantitate ies 8 chifle. Va sfatuiesc sa nu mariti cantitatea daca vreti sa nu riscati schimbarea de greutate! Sa nu va aud ca nu v-am avertizat!:))))))
 

 

INGREDIENTE

  • 100 ml. lapte caldut
  • 259 g. faina
  • 1 ou
  • 100 g. cascaval ras
  • 1 lingurita rasa de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu cascaval:

Intr-un vas de framantat puneti faina .

Peste care adaugati celelate ingrediente si framantati pana nu se mai lipeste de maini.

Acopera cu un prosop curat si lasa la dospit 30 de minute.

Imparte aluatul obtinut in 8 parti.

Formeaza chiflele si lasa-le la dospid 10 minute.

Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.

Pune chiflele in tava si da tava la cuptorul incins la 170 grade pentru 30-35 minute.

Chiflele sa fie rumenite furumos.

Se scoate tava din cuptor si se acopera cu un prosop.

Se servasc atat calde cat si reci.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.

2

Laptele sa fie caldut, nu fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Japoneze