Chifle cu susan

de LUK in Piine, 5 Dec 2010 | 6318 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 275ml lapte
  • 5g drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 galbenus ou
  • susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu susan:

Se framanta un aluat din faina,lapte, drojdie si sare. Se lasa la dospit o ora dupa care se imparte in portii egale. Se aseaza in tava pe hartie de copt si se mai lasa 30 minute sa creasca. Se ung cu galbenus de ou si se presara cu susan. Se coc in cuptorul preincalzit la 180 grade 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]