Chifle umplute

de Lau in Piine, 8 Dec 2012 | 3992 vizualizari

 

by ruxy,sunt minunate

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub de drojdie
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingura sare
  • 150 g unt
  • 150 g iaurt
  • 2 linguri ulei
  • 200 g crema de branza cu usturoi
  • 2 ardei rosii
  • miez de lapte
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Faina o cernem intr-un vas,facem o gaura in mijloc, si adaugam drojdia,zaharul si un pic de apa,amestecam si lasam 10 min la loc cald,pe margine adaugam sare.

Incepem sa framantam adaugand iaurtul si untul topit pe jumatate,daca este nevoie adaugam apa calduta,framantam o coca elastica si nelipicioasa,lasam sa creasca intr-un loc cald.

Ardeii ii taiem felii pe  care le vom taia in 2 

Dupa ce a crescut coca o mai framantam putin dupa care luam o bucata si intindem o foaie in forma de dreptunghi,

Ungem foaia cu crema de branza adaugam,bucatile de ardei si miez de lapte,rulam strans dupa care taiem sulul in  5 bucati 

Le asezam cu grija in tava tapetata cu hartie de copt,le ungem usor deasupra  cu galbenusul amestecat  cu putin lapte

Acoperim si mai lasam la crescut 15 min.

Dam tava la cuptor pana ce chiflele se rumenesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine cu ceapa si masline