Chifle umplute cu ou si piept de pui

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2013 | 4398 vizualizari

 

Am vazut la Gabi pe blog reteta asta si am furat-o si eu ca-i tare buna si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 3 chifle de graham
  • 3 oua
  • 50 g de unt
  • 20 g de cascaval
  • 1 rosie cherry
  • 30 g de piept de pui
  • 1/4 de lingurit de oregano
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu ou si piept de pui:

1. Pieptul de pui il taiem cubulete si-l punem la rumenit in 20 g de unt. 

2. Taiem capacelele chiflelor si le scotem miezul cu ajutorul unei linguri.

3. Ungem bine interiorul cu unt, punem pieptul de pui, spargem oul desupra, asezam 3 felii de rosii taiate subtire si condimentam cu sare, piper si oregano.

4. Punem chiflele pe o tava tapetata cu hartie de copt si le dam in cuptorul preincalzit la 180 C timp de 15 - 20 de minute, apoi le scotem, presaram cascavalul si le dam din nou la cuptor pana cand se rumeneste frumos(cascavalul).

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu ou si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]