Chifle umplute cu piept de pui

de cristinutanicolita in Sandvisuri, 10 Ian 2017 | 4715 vizualizari

 

Am făcut un pui la cuptor si a mai rămas putin piept nemancat, asa ca am preparat niste chifle delicioase!
 

 

INGREDIENTE

  • Aluat chifle:
  • 300 g faina
  • 1 lgt drojdie uscată
  • 1/2 lgt sare
  • 150 ml apa călduță
  • 1 buc piept de pui
  • 100 gr cașcaval
  • ketchup
  • 50 gr masline verzi
  • 1 galbenus +1lg lapte
  • seminte susan
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu piept de pui:

Pregatim mai intai aluatul; intr-un castron, amestecam faina cu sarea si drojdia. Adăugăm apa călduță si framantam un aluat elastic si nelipicios. Il acoperim cu un prosop curat și il lasam la crescut într-un loc călduț.

După ce aluatul isi dublează volumul, il împărțim in 9 bile.

Dam drumul la cuptor. 

Luam o bila de aluat si o intindem. Punem ketchup, piept de pui, masline si cascaval si formam chifla. Procedem la fel până terminăm aluatul. 

Punem chiflele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou, presaram susan si le coacem la foc mediu cca. 30 min. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]