Chiftele

de Ubulika in Porc, 24 Iul 2011 | 5315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de porc
  • 1 ceapa medie
  • 1 felie de franzela
  • 1 ou
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare, piper
  •  faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Se amesteca toate cu mentiunea ca franzela se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine si se adauga doar miezul, la compozitie.

Usturoiul se toaca marunt si ceapa se caleste.

Se modeleaza ,se dau prin faina si se prajesc in ulei pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]