Chiftele

de Angelina_Elena in Mancaruri cu carne, 8 Aug 2013 | 3846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne de vita
  • 250 g carne de porc
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • patrunjle uscat
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele:

Tocam carnea iar feliile de paine le punem la inmuiat in apa.

Intr-un bol punem carnea tocata, oul, painea scursa bine, putin patrunjel uscat, sare si piper dupa gust si omogenizam bine.

Cu mainile ude formam bile, pe care le aplatizam si apoi le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei.

Le lasam sa se rumeneasca pe o parte, apoi le intoarcem si pe cealalta.

Le scoatem pe servetele pentru a absorbi excesul de ulei.

Noi le-am servit cu sos de rosii cu putin busuioc si ardei.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele cu susan